Tisková zpráva VÚRV, v.v.i. z 1. 4. 2022 – Jak je důležité mít zásoby potravin, se v poslední době ukazuje čím dál více. A protože záleží nejen na tom, co skladovat, ale i jak, oslovila Správa státních hmotných rezerv (SSHR) ke spolupráci ruzyňský Výzkumný ústav rostlinné výroby (VÚRV).Cílem společného projektu bylo komplexní zlepšení kvality skladování, a to za využití vhodných inovativních technologií. Výsledky představily 1. dubna 2022 obě organizace na společném semináři, jenž se těšil velkému zájmu z řad odborné společnosti…
Celý článek, včetně odkazu na fotografie z akce najdete na portálu Cesty k sobě.
Další odkazy:
Časopis CZECH INDUSTRY
Portál Bezpečnost potravin
Metodiku „Metoda monitoringu škůdců, teploty a vlhkosti za pomoci nové integrované sondy“ si můžete stáhnout zde.