The Czech National Programme on Conservation and Utilization of Microbial Genetic Resources Important for Agriculture



Introduction Animal Pathogenic Microorganisms Phytopathogenic Microorganisms Olomouc Hop Pathogens Industrially Utilizable Microorganisms Dairy Microorganisms
Brewery Microorganisms Phytopathogenic Viruses Fruit Trees and Small Fruit Viruses Potato Viruses Ornamental Plant Viruses Phytopathogenic Bacteria
Rhizobia Rusts and Powdery Mildew Fungi CCF Phytopathogenic Fungi CRI Phytopathogenic Oomycetes Edible and Medicinal macromycetes
Basidiomycetes Invertebrate Crop Pests and their Natural Enemies Stored-Product Pests, Mites and Fungi Food Technologies CCM Dairy and Bakery Contaminants Clavicipitaceae


     CCDBC - Culture Collection of Dairy and Bakery Contaminants






Contact:

Sbírka mlékárenských a pekárenských kontaminantů (CCDBC)
MILCOM a.s., Soběslavská 841, 390 02 Tábor, Česká republika
Tel.: +420 733 591 080

Ing. Miloslava Kavková, Ph.D., vedoucí sbírky CCDBC
m.kavkova@vum-tabor.cz
+420 723 679 012
Ing. Zuzana Dlouhá, kurátor sbírky CCDBC
z.dlouha@vum-tabor.cz
+420 733 591 080


Biohazard flow box



Kryoprezervace v mrazícím boxu



Makroskopická kontrola sbírkových kmenů (Macrococcus caseolyticus, TSBKA agar, 37  °C, 3 dny)



Mikroskopická kontrola sbírkových kmenů (Kurthia gibsonii)



Morfologie vláknitých hub (Pen. crustosum, CYA, 25 °C, 7 dní)

czech version | english version contact